Raambord

Een woning of appartement dat direct aan de straatkant staat kunt u voorzien van een hoge kwaliteit raambord van Sayn. Zo kunt u direct laten weten dat het pand te koop of te huur staat! Het bord is bovendien aan twee zijden bedrukt, zodat voorbijgangers van weerskanten de status van de woning kunnen bekijken. Raamborden, ook wel V borden genoemd, kunt u in onze online winkel in verschillende formaten bestellen. Met een hoogwaardig raambord uit het ruime assortiment van Sayn zult u zeker de aandacht krijgen die u wilt voor uw pand!

Raambord huis te koop

U betaalt nooit teveel als u bij Sayn een raambord huis te koop bestelt. Hiermee laat u zien dat het pand dat onder uw beheer valt op dit moment in de markt is. Dit handige type bord kunt u zorgeloos aan een raam van de woning bevestigen, zonder dat dit sporen of beschadigingen achterlaat. Daar hebben we immers onze zuignapjes voor! Aanbrengen van het raambord huis te koop gaat hiermee zeer eenvoudig en dankzij de stevige bevestiging hoeft u zich onder geen enkele weersomstandigheid zorgen te maken of uw raambord huis te koop wel blijft zitten. Verandert de status van de woning intussen? Dat kunt u aangeven door een verkocht sticker over het raambord heen te plakken.

Raambord bestellen

U kunt bij Sayn niet alleen een raambord bestellen, u bepaalt bovendien geheel zelf hoe het bord eruit komt te zien. U kunt uw eigen voorstellen of zelfs een uitgewerkt ontwerp aanleveren, waarmee u de woning en uw makelaardij eenvoudig maar effectief in de kijker zet! Heeft u nog geen ontwerp voor ogen? Dan maken wij deze voor u, geheel kosteloos! U behoudt uiteraard de eindregie en het design van uw raambord is dan ook pas af als u geheel tevreden bent. Een raambord bestellen bij Sayn betekent dat het bord geheel aan uw eisen voldoet en met trots de naam van uw firma mag dragen!