Makelaarsbord

Als u een woning te koop heeft gezet, wilt u natuurlijk dat zoveel mogelijk potentiële kopers dit weten. Een makelaarsbord biedt dan zeker uitkomst. Bij Sayn kunt u een passend makelaarsbord bestellen voor elk te koop staand pand. Deze zijn in diverse soorten en formaten bij ons te koop. U kunt hiervoor een ontwerp bij ons aanleveren of deze gratis bij ons laten maken! Of u nu een makelaarsbord voor in de tuin of op een raam zoekt, bij Sayn zet u uw panden en uw bedrijf goed in de kijker.

Makelaarsbord raam

Bent u op zoek naar een makelaarsbord voor aan het raam? Dan kunt u een zogeheten V bord bestellen. Op dit hoogwaardige bord zijn teksten en afbeeldingen van twee kanten goed zichtbaar. De V borden in ons assortiment zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Als u goed wilt opvallen en potentiële kopers naar uw panden wilt lokken, dan kunt u een makelaarsbord voor het raam bestellen bij Sayn!

Makelaarsbord te koop

Als u een pand op de markt wilt brengen, dan is een makelaarsbord 'te koop' onmisbaar. Hieraan kunt u tevens verschillende verkocht stickers bevestigen als de status van de verkoop in de tussentijd verandert. Zo kan een huis reeds verhuurd, verkocht of in prijs verlaagd worden. Tevens kunt u met behulp van een sticker op het makelaarsbord 'te koop' aangeven dat een huis open ter bezichtiging wordt gesteld. Daarnaast valt u door middel van een 'te koop' bord natuurlijk goed op! Sayn heeft verschillende varianten van het makelaarsbord voor u, zo ook een tuinbord, waarmee de panden onder uw beheer niemand aan de aandacht kunnen ontsnappen.

Makelaarsbord bedrukken

Maak de beste reclame voor uw makelaarsbedrijf met Sayn! U kunt bij ons een makelaarsbord bedrukken met de hoogste kwaliteit. Onze borden zijn bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden. Bovendien kunt u de opdruk volledig zelf bepalen; u mag zelf een ontwerp aanleveren of wij maken deze gratis voor u! Als u zeker wilt weten dat mensen op de hoogte zijn van de panden die u verkoopt of verhuurt is een makelaarsbord bedrukken bij Sayn de beste manier.