V borden

Panden die geen voortuinen hebben voor een staand makelaarsbord kunnen met de hoge kwaliteit V borden van Sayn worden gepromoot. Deze kunnen eenvoudig aan een raam worden bevestigd via zuignappen of dubbelzijdige tape. Op deze manier is aan weerszijden de status van de woning en het logo van uw makelaarsbedrijf goed te zien. De V borden van Sayn zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en voordelig te bestellen via onze website!

V bord te koop

Wanneer u een pand aan de straatkant op de markt brengt is een V bord 'te koop' de best denkbare reclame. De bevestiging gaat heel eenvoudig en betrouwbaar via zuignapjes en die geen schade of resten op het glas achterlaten. Het V bord 'te koop' is te bestellen in de volgende afmetingen:

  • V Bord 70x100 cm
  • V Bord 50x140 cm
  • V Bord 100x140 cm

We vragen u rekening te houden met deze dimensies bij het ontwerp van uw V bord 'te koop'.

V bord bedrukken

Zoekt u hoge kwaliteit borden om mensen te laten weten dat een pand te koop staat? Dan kunt u online bij Sayn een V bord bedrukken. Mocht er een open huis georganiseerd worden, de verkoopstatus veranderen of de verkoopprijs dalen, dan kunt u dit met behulp van onze stickers kenbaar maken. U kunt ons een ontwerp voor uw V bord aanleveren of ons team er gratis een voor u laten maken! Een V bord bij Sayn bedrukken is bovendien zeer voordelig, omdat wij alles in eigen beheer doen.