Tuinbord

Een pand dat te huur of te koop staat valt extra op als u er een tuinbord bij plaatst. Hierop kunnen naast de verkoop- of verhuurstatus ook het logo en andere gegevens van uw makelaardij staan. Bij Sayn kunt u voordelig een tuinbord van de hoogste kwaliteit bestellen. Voor onze borden gelden de volgende specificaties:

  • Diameter schroefgat bordbevestiging: 4,5 mm
  • Diameter frame / bordhouder: 18 mm
  • Afmeting tussenstaander: Lengte 90 cm. Diameter 22 mm
  • Afmeting onderstuk: Lengte 120 cm. Diameter 16 mm
  • Advies bordmaat: 650 x 480 x 3 mm (Hoeken afgerond R=48 mm)
  • Afmeting staander: Verstelbaar van ca. 100 tot 150 cm

Tuinbord makelaar

Zowel uw panden als uw bedrijf staan met een tuinbord van de makelaar volop in de kijker. Met dit bord kunt u potentiële kopers en huren alle informatie geven die een woning of kantoorpand voor hen aanlokkelijk maakt. Het bord wordt vervaardigd van kunststof en een full colour opdruk aan beide zijden, zodat voorbijgangers van weerskanten geïnformeerd worden. Een stevig tuinbord Sayn is in hoogte verstelbaar. Heeft het pand dat u verkoopt of verhuurt geen tuin voor een tuinbord van de makelaar? Kies dan voor onze opvallende V-borden!

Tuinbord te koop

Als u zich wilt onderscheiden van andere makelaarsbedrijven, dan hebben wij bij Sayn voor u een efficiënt tuinbord 'te koop'. U kunt zelf het ontwerp voor dit bord aanleveren. Houdt u hierbij wel rekening met bovenstaande afmetingen. Heeft u nog geen ontwerp? Dan maken wij deze gratis voor u! En mocht ondertussen de status van de woning veranderen, dan kunt u onze handige stickers gebruiken. Zo kunt u hiermee op een tuinbord ‘te koop’ of ‘te huur’ aangeven. Ook prijsverlagingen en bezichtigingen kunnen ermee vermeld worden. Bovendien kunt u ook van onze stickers zelf het uiterlijk bepalen. Tuinborden en stickers van de hoogste kwaliteit bestelt u natuurlijk bij Sayn!