Transparante visitekaartjes

Een onuitwisbare indruk laat u zeker achter met de transparante visitekaartjes van Sayn. In tegenstelling tot traditionele visitekaartjes gebruiken wij buigbaar kunststof als basismateriaal. De hoogwaardige afdruk blijft hier goed op zitten en het kaartje zelf kan niet scheuren of beschadigen.. Dankzij deze unieke aanpak blijft uw kaartje goed bewaard en uw zakenrelaties worden blijvend aan u herinnerd. Een betere reclame voor uzelf is haast niet denkbaar met de transparante visitekaartjes van Sayn.

Transparante visitekaartjes drukken

Geheel in samenspraak met u laat u bij Sayn uw hoogwaardige transparante visitekaartjes drukken. Hiervoor kunt u zelf een ontwerp aandragen maar het design kunt u ook overlaten aan de grafisch deskundigen in ons team! Voor het ontwerpen van uw kaartje worden geen extra kosten in rekening gebracht. U kunt natuurlijk uw wensen aan ons duidelijk maken; de kaartjes worden dan ook pas gedrukt als u helemaal tevreden bent met het uiterlijk van de transparante visitekaartjes. Drukken gebeurt bij ons geheel in eigen beheer en daarom blijven de kosten voor u laag. 

Transparante visitekaartjes bestellen

Met een ontwerp waarbij u vanaf het begin betrokken bent, kunt u bij Sayn transparante visitekaartjes bestellen om trots op te zijn. De kwaliteit van de opdruk en het gebruikte materiaal zorgen voor een prachtig eindresultaat. Uw kaartjes blijven in perfecte staat en onderscheiden zich van die van uw concurrenten.

Naast transparante visitekaartjes bestellen, kunt u bij Sayn ook terecht voor andere reclamemiddelen. U kunt ons bijvoorbeeld inzetten om rapportomslagen te ontwerpen. Met uw inspraak kan men direct uw stijl of de huisstijl van uw bedrijf erin herkennen. Ook rallyborden, waarmee u uw onderneming of evenement kunt promoten, kunt u bij ons laten drukken. Heeft u nog vragen over transparante visitekaartjes bestellen? Dan kunt u terecht bij onze deskundige klantenservice.