Te koop bord

Niets zet een woning zo goed in de markt als een topkwaliteit 'te koop' bord van Sayn. Zeker niet als u zelf bepaalt hoe dit bord eruit komt te zien, want uw bord wordt namelijk geheel in samenspraak met u samengesteld. Niet alleen het type te koop bord wordt hierbij besproken maar ook de hoogstaande opdruk. Wij hebben de productie van onze borden geheel in eigen beheer en hoeven niets uit te besteden. Dit betekent dat wij direct aan u kunnen leveren en de kosten blijven hierdoor zeer laag. Wilt u een 'te koop' bord van Sayn in de tuin van het pand dat u wilt verkopen? Kijk dan bij onze uitgebreide tuinborden aanbod. 

Te koop bord raam

U kunt bij bij Sayn tevens kiezen voor het 'te koop' bord voor het raam. De zogeheten V borden uit ons ruime assortiment zijn eenvoudig via zuignapjes aan een raam te bevestigen, zonder dat ze hierbij sporen of beschadigingen achterlaten wanneer ze weer verwijderd worden. Omdat het 'te koop' bord voor het raam aan beide kanten wordt bedrukt, kunnen voorbijgangers van beide kanten zien wie het huis verkoopt en wat de status ervan is. Dankzij onze hoge kwaliteit verkocht stickers kunt u namelijk aangeven of het pand inmiddels is vergeven. Stickers en het 'te koop' bord voor het raam bestelt u eenvoudig bij Sayn!

Te koop bord kopen

Tegen de scherpste prijzen kunt u bij Sayn online een 'te koop' bord kopen. Hiervoor kunt u zelf een ontwerp aanleveren of u kiest ervoor om het ontwerpen van uw 'te koop' bord over te laten aan onze specialisten. Natuurlijk kunt u voorafgaand aan de werkelijke productie uw wensen kenbaar maken en aangeven welke kleuren, afbeeldingen en/of teksten u op uw borden wilt hebben staan en in welke lettertypen. Een 'te koop' bord kopen bij Sayn betekent dan ook dat deze geheel aan uw voorwaarden zal voldoen!