Stickers op maat

Voor alle mogelijke kwaliteits- en promotiedoeleinden kunt u bij Sayn hoge kwaliteit stickers op maat bestellen. Wilt u bijvoorbeeld een evenement promoten? Of wenst u met behulp van stickers uw bedrijf meer naamsbekendheid te geven? Er is veel mogelijk met de stickers op maat van Sayn. Het eindresultaat behalen we geheel in samenspraak met u. De omvang, het ontwerp en de te gebruiken lettertypen en afbeeldingen heeft u  met onze stickers op maat helemaal zelf in de hand.

Stickers op maat drukken

Omdat we de productie geheel in eigen hand hebben kunnen we tegen lage productiekosten stickers op maat drukken met de hoogste standaarden. Deze hebben een hoge kleefkracht en zijn berekend op alle klimaatomstandigheden. Als u bijvoorbeeld via een makelaarsbord een wijziging in de verkoop- of verhuur status van het betreffende pand wilt aangeven, kunt u dit doen met behulp van onze verkocht stickers. Ook al hanteren we hiervoor standaardafmetingen, bij Sayn kunnen we tevens uw verkocht stickers op maat drukken.

Stickers op maat bestellen

Of het doel nu promotie is of iets anders, bij Sayn kunt u hoge kwaliteit stickers op maat bestellen. Ook voor indicatoren van veiligheid kunt u voordelig bij ons terecht. Zo kunnen we u tegen scherpe prijzen keuringsstickers met logo leveren. Hiermee geeft u aan dat uw laagspanningsinstallaties, ladders en andere klimmaterialen aan alle veiligheidseisen voldoen. Het ontwerp voor de stickers kunt u zelf aanleveren of kosteloos laten maken door ons designteam. Als u hoge eisen stelt aan de kwaliteit van uw stickers en ze bovendien snel geleverd wilt hebben, bent u bij Sayn aan het juiste adres om stickers op maat te bestellen.