Rallybord

swipe

Rallyborden goedkoop
Rallyborden Sayn
Materiaal:
Kunststof
Dikte:
1 mm
Bestellen / Offerte aanvragen

Rallybord

Een rallybord trekt veel aandacht en is een mooi aandenken aan de rally! Bij Sayn doen wij de productie van de borden geheel zelf, waardoor onze prijzen altijd scherp kunnen blijven! De borden zijn 1 mm dik en vervaardigd van sterk kunststof. ADVIES: gebruik zuignappen zodat u het rallybord krasvrij kunt bevestigen! De Rallyborden zijn er al vanaf € 1,95 p./stuk

Rallybord ontwerpen

U kunt bij Sayn zelf uw rallybord ontwerpen. Neem hierbij contact met ons op of vraag een offerte aan. Heeft u nog geen ontwerp? Dan is het ook mogelijk het hele ontwerp aan ons over te laten. Wij hebben professionele vormgevers in dienst die graag met u aan de slag gaan. Daarnaast is dit geheel vrijblijvend en leveren wij een gratis ontwerp! Wilt u een rallybord ontwerpen en dat elke uitvoering een uniek nummer heeft? Dit is mogelijk bij Sayn!
Omdat elk bord uniek is kunnen wij geen vaste prijs vastleggen. Deze wordt pas bepaald aan de hand van een offerte. Voor meer vragen kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice!


Specificaties
Materiaal
Kunststof
Dikte
1 mm

Offerte aanvragen